Život v RENOMIA
Dovoľte nám krátko zhrnúť najzaujímavejšie udalosti, ktoré sa od posledného vydania klientskeho newslettra stali v RENOMIA:
- Stali sme sa hrdými partnermi 7. ročníka súťaže Právnická firma roka 2019, ktorú vyhlasuje vydavateľstvo EPRAVO Group, s. r. o., v spolupráci s týždenníkom TREND. RENOMIA na tomto prestížnom galavečere odovzdala cenu víťazovi
v kategórii Hospodárska súťaž. - Každý mesiac organizujeme inšpiratívne raňajky pre kolegov. Z tých novších najväčší ohlas mala prednáška spoločnosti Loono o prevencii rakoviny. Teší nás, že kolegovia oceňujú túto netradičnú formu vzdelávania.
- Podporili sme aj 11. ročník celoslovenských ovčiarskych slávností Ovenálie 2019 vo Východnej. Ide o jedinečné podujatie s neopakovateľnou atmosférou, kde sa stretávajú ľudia, ktorých spája láska k tradíciám, k prírode a k dobrému jedlu.
- Na jeseň sa konalo obľúbené Putovanie s RENOMIA NETWORK. Tentoraz sme s členmi siete zavítali na Salaš Zbojská, ktorý sa nachádza v prekrásnom prostredí Národného parku Muránska planina neďaleko Brezna. Trojdňový program zaplnili odborné diskusie, ale aj turistika, krásne výhľady a oddych.
- Zúčastnili sme sa na 18. ročníku prestížnej Ceny Slovenskej komory architektov za architektúru CE-ZA-AR 2019, ktorý vyvrcholil 10. októbra v bratislavskej Starej tržnici. Cena za architektúru je jediná súťažná prehliadka, prostredníctvom ktorej komora dlhodobo a intenzívne pracuje na zvýšení povedomia o architektúre na Slovenku. RENOMIA je hrdý a dlhoročný partner tohto podujatia.
- V prvú októbrovú nedeľu sme si nedali ujsť v poradí už 96. ročník Medzinárodného maratónu mieru v Košiciach.
Na tomto obľúbenom športovom podujatí sa zúčastnili kolegovia košickej pobočky so svojimi rodinnými príslušníkmi
a spolu tak podporili charitatívny projekt Bež so srdcom. -
Začiatkom novembra sme sa na Nitrianskom hrade zúčastnili jubilejného 10. ročníka obľúbeného Nitrianskeho vínneho festivalu. Sme veľmi radi, že sme sa mohli stať partnerom aj tohto podujatia, ktoré v sebe spája niekoľko fenoménov – víno, históriu a gastronómiu.
